МИГЪТ, КОГАТО СЕ ВЛЮБИХ
Мигът, когато в теб се влюбих,
от силна обич беше озарен...
денят огрян от твоята усмивка
ще бъде най-щастливия за мен!
Ти подари ми красота душевна,
сърцето ми плени със чар...
съдбата с радост ме дари неземна
и тя на чувствата ми стана господар!
Щастлив съм, че те има Красимира!
Със теб се сбъдна моята мечта –
да срещна, да обичам, да живея
със най-прекрасната жена в света!
© Валентин Добрев Все права защищены