Когато трябва да намеря рамо,
на което аз да се опра,
с теб сал, мила мамо,
злото мога аз да спра.
В тежките мигове си с мен,
затуй аз силно те обичам,
всеки проблем с теб е споделен,
с гордост твой син се наричам.
© Георги Все права защищены