За теб, мила приятелко,
пиша тези редове.
За теб, за времето, в което
смееш се и плачеш кат дете.
Щом болката тихо почука,
тревогата щом те зове,
ти вярвай, че аз ще съм тука
да стопля и твойто сърце!
Приятелства много и разни,
дали за добро, или зло!
Но туй, дето с теб между нас е,
аз зная е само едно!
© Ивана Все права защищены