27 авг. 2007 г., 09:49

Мила за друг 

  Поэзия
625 0 6
Това, че връщаш се сега,
не значи никаква надежда,
а само нова самота
в изплетена от паяк прежда.

Ще бъда пленница на теб
и твоите първични чувства,
излети лошо в буца лед
и имитиращи изкуство.

Ще търся дива обич пак
и в любовта си ще съм пряма,
но вместо мил и топъл знак
ще имам в дните си измама.

Но мисля, че свободна вече,
аз твойта власт съм победила
и няма кой да ми попречи
със другиго да бъда мила.

© Дешка Люцканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??