Мило малко момиче,
малка, наивна и сричаща,
някога, вече, някъде,
в някакъв друг свят...
Имаше всичко...нямаше
никакво разочарование,
светеше като малко пламъче
чистата ти душа..
Толкова много мечтаеше,
нощем света променяше,
толкова силно вярваше,
че ще оставиш следа..
Звънлива, искряща, весела -
дай ми от твоята сила.
Мило малко момиче,
моля се...да ме събудиш.
© Красимира Масларска Все права защищены