Гръм натисна звънеца.
Вятърът стои пред вратата.
Припомняш си Младенеца.
Пеперуди пърхат в бедрата ти.
Спомени топли от Вчера.
Отронени късчета Време.
Ти ще си му вечерята.
"Обич" в сърцето ти дреме.
Тихият вятър в тополите
женските устни суши...
Ти си същинска... и гола...
а навън, а навън пак вали...
© Красимир Дяков Все права защищены