Това е за теб.
За последната нощ
във миманса,
преди да излезеш
със крясък на белия
свят.
Трябва да знаеш -
в началото трудно
понася
да виждаш нещата,
каквито действително са.
Стой настрани.
Изгради си
солидна представа
и следвай докрая
изтрития
сив булевард.
Силна бъди -
макар и тъга
да навява
тихият спомен
за простата детска игра.
Повярвай сега -
пред тебе единствен е
шансът -
можеш да бъдеш
и знам, че ще бъдеш
звезда.
Това е за теб.
За последната нощ във миманса.
Преди да излезеш
със крясък на белия
свят...
© Валери Шуманов Все права защищены
Поздравления, Валери!!!