Мимолетно
Животът е като искра,
лети
и може пожар да направи,
но скоро гасне,
въгленчето изтляло
изветрява и се превръща
в абсолютно нищо.
Може да се преродиш
в искреността,
може да намериш
истината
в думите.
Венеция
16.11.2013
© Братан Все права защищены