Нима очакваш да заплача?
Нима очакваш да боли?
Нали аз нищичко не знача,
нали не будя в теб сълзи?
Защо се връщаш пак към мен?
Защо припомняш ми за нас?
Защо почерняш моя ден?
Върви си точно в този час!
Щастлива съм – защо се връщаш?
Върви си – нямам нужда от това!
Върви, недей да се обръщаш.
Нали не бях за теб жена?
Аз плачех, ти ми тъпчеше сълзите
и молех, но не спираше за миг,
разби и пред очите ми мечтите,
които аз за нас отчаяно градих,
но пак си тук и пак не спираш
да търсиш грешки ти във мен
и пред очите ми да ги навираш.
Излез от тук, от моя ден!
Нали не будя в теб сълзи?
Нали аз нищичко не знача?
Нима очакваш да боли?
Нима очакваш да заплача?
© Яна Все права защищены