Детски смях... сълзи от радост...
Красиво минало, което само тежи.
Един човек и такава близост между две души.
Прегръдки, усмивки...
красиво минало, от което само боли.
А сега, свят пълен със преструвки,
в който утеха са горчивите сълзи.
© Диди Попова Все права защищены