28 янв. 2007 г., 20:04

Минало 

  Поэзия
759 0 1
Минало


Прегърни ме,
за тогава, когато мислеше за мен.
Докосни ме,
за тогава, когато плачеше за мен.
Погледни ме,
За тогава, когато искаше да си с мен.
Спри ме,
За тогава, когато спеше заради мен.
Събуди ме,
За тогава, когато не искаше да ме пуснеш.
Заспи с мен,
За тогава, когато бяхме важни само аз и ти.
Сънувай с мен,
За тогава, когато мечтаеше за мен.
Плачи с мен, мисли с мен, мълчи с мен,
За тогава, когато ме търсеше,
За тогава, когато се бореше за мен,
За тогава, когато потъваше с мен.
Обърни се поне веднъж назад, остани с мен,
За тогава и за сега,
За днес и за утре,
За лятото и за зимата,
За дъжда, за слънцето, за теб, за мен,
За сърцето ми, за любовта ни...!


27.01.2007
23:39

© Алина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??