Ти си минало,
нямаш бъдеще до мен.
Като сънища отминали,
нямаш свои мигове оставени при мен.
Беше бъдеще,
но отмина сам ръката ми.
Няма връщане,
не събирай спомени останали в краката ми.
Ти направи своя избор,
навярно забравил, че няма непресъхващ извор...
Сега е късно за желания,
аз нямам вече в пазвата си за тебе обещания.
© Вечерница или Зорница Все права защищены