Мишка-ученичка
С книжчица в ръка
мишчица една,
седнала да учи -
добро да сполучи.
Скоро и омръзнало,
книжката захвърлило.
Нищо не научило -
добро не сполучило.
Написано от: Теодора Трухчева
Детско и кратко, но дано да ви хареса! :)
© Теодора Все права защищены