4 сент. 2008 г., 08:44

Мислех си... 

  Поэзия » Любовная
1202 1 4

Мислех, че ще бъда щастлива,

макар че никой не разбира.

Това, което искам, едва ли ще получа.

Рядко ми се случва да сполуча,

в любовта отговор на чувствата си да намеря.

Сърцето си с твоето да слея.

© Янита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??