21 мая 2022 г., 09:57

Мисли... 

  Поэзия » Другая
536 0 0

"Ако обичаш малко пате,
пусни го да плува и да се отдалечи...
Ако то не се върне,
това не означава,
че не те обича,
а че просто те пази в сърцето...
Но ако се върне 
някой ден като лебед
и пърхащо щастливо с криле...
Значи обичта му е растяла 
с всяка изминала година
през цялото си
израстване още от дете..."
   

  Ивана  Асенова Джерманска
🦆🦢

© Ivana Dzhermanska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??