Мисли
Ех, живот кратък,
литва безвъвратно...
Колко ли съм с вас
в земния си мир...?!
Мислите ме мъчат,
мъчат ме стократно,
само обич исках
и световен мир...
Ала злобата ви,
алчна, човешка,
отключва вред злини...
И народ сполита
много болка, неправдини...
© Елена Калчева Все права защищены