Мислиш ли си, че ме няма?
Че съм горестна мъгла?
От житата - суха слама
огън в пепел разпиля,
от душата по земята
падат гаснещи звезди
и е тежка тишината,
даже пулсът ти мълчи
Ала всичко е измама,
ти не вярвай, не тъжи
Може телом да ме няма...
Виж, дъждът ми те теши
© любимка Все права защищены