Мислова изнеВяра!
Когато Те видях,
Аз осъзнах
че в твойта красота има
повече болка и ненавист
от колкото радост и неспирно щастие!
Ти не виждаш мене,
виждаш само него.
Него виждаш ти и никой друг.
Защо така стана? Добре тръгна
А как ще свърши?
Дали за мене мислиш ти в тоз момент.
Момент толкова нещастен за мен,
или пак Него виждаш ти,
когато затвориш свойте очи.
© Пламен Василев Все права защищены