Мистериозен мъж
Мистериозни, какво желаеш?
От мен ли се нуждаеш?
Копнееш ли да ме прегърнеш?
Жадуваш ли да ме целунеш?
Дойде сам и всичко преобърна,
да разбушуваш страстта безспирна.
Да ме накараш в нощта затихнала
да мисля за теб, играчка гушнала.
Да разбулиш тайни и спомени,
толкова време не споменавани?
Да бъдеш част от мен или с мен?
Да намериш кът, мой и най- тъмен?
Мистериозен мъж, красив,
появява се в свят сив.
Бъди честен с мен, скъпи!
Защо сега в мен се вглъби?
Сега ти диктуваш правилата,
а се е настанила тишината.
Искаш да ме измъчваш, или?
Това желаеш да постигнеш, нали?
© Грийн Лейди Все права защищены