Полъх, с движения недоловими,
минават бързо и изтръпваш.
Нищо в тебе не са променили,
а се чудиш как да ги изтръгнеш.
И без да се натрапват много,
в гърдите скрито ги усещаш.
Трудно ще им кажеш сбогом,
ако мислите за чувство те подсещат.
© Някоя Все права защищены