19 мая 2013 г., 23:48

Мит за второ сътворение 

  Поэзия
522 0 0

Ръцете ти са оголени върби,

които ме посипват с благородие.

Очите ми, две разгонени сърни,

сърцето ти заключиха в трезора си.

 

И други вътре безпомощно мълчат.

Сърцата на сърцата - упоени.

А вътре в тях е сетивният свят

миторазказ за второ сътворение.

© Уморена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??