Ритъмът ти на сърцето като балада,
пееща за нашата млада любов,
като пролетен ден и огряващо слънце,
готово у нас да роди живот.
Не смея да погледна тези очи,
припомнящи ми за горите зелени...
О, моя любов, недей ме вини,
че съм толкова млада и неспокойна...
Студените ми ръце топлината търсят,
топлината в теб, огънят силен,
ала те така да се крият умеят,
че срама надделява, а смелостта губи...
Ала моя любов, душата ми е птица,
която лети у небесата синеещи,
но обещавам, ще те повлека със себе си,
за да усетиш блясъка на любовта наша...
© Шери Назми Все права защищены