Не унивай, любов! Закъсняваш - извинително.
Младостта е с предимство и то - уважително.
Аз ще чакам зад ъгъла, какво ми остава?
Уютно се чувствам над моята клада.
Ще се храня със спомени. Ще подреждам мечти.
Ще припалвам свещичката - щом изгори.
Ще те чакам, любов. Където и да си.
Последният ми дъх - със теб ще отлети!
© Варя Все права защищены