Хубав човек е -
всеки говори -
небюрократен
и акуратен.
Хубав човек е.
Никой не спори,
щом е човек
на човека отгоре.
Но се оказа,
за изненада,
че се на шефа
рода не пада.
Днеска отново,
искаш ли мнение,
ще го изкарат...
с ум под съмнение.
© Харита Колева Все права защищены