Много истини премълчах
и ти нямаше как да ги разбереш.
Болката в мене таях,
съмнявах се, че обич ще ми дадеш.
Много моменти важни
пропуснах - ей така.
Посрещах те и те изпращах с очи,
а после пак оставах сама.
От много ласки те лиших,
наказвах и себе си така.
Много истини скрих,
с теб бях само във съня.
© Пролетното момиче Все права защищены