Многоточие - ти, аз.
Минутите - спрели на пауза.
Вечно приклещен образ.
,,Може би грешим" - ти го каза.
Пропаст - аз и ти.
И никой...
Застинала съм, виждаш ли?!?
Викам...
Тръпка - ние.
Тръпката през нас минава.
Копнеж и ти,
но нищо не ни остава.
Объркани - мислим се за нечии други.
В сън унасяме се рядко.
Сладострастието си познатo губим.
Щастливи сме винаги за кратко.
© Мариела Все права защищены