множат ли се
успешните
животи -
завижда се
на бързи
обороти
успешните
животи са
богатства
и не допускат -
завист
да
злорадства
...
опира
всичко до
себичността
до яростта
и до
ненавистта
...
но и за кой ли път
любов
е цярът
за да не се
коварствата
повтарят
© Стоян Минев Все права защищены