Съседке, ти ли си зад тая маска?
Къде си тръгнала във тоя пек?!
Гърбът си намажи, недей се стряска,
приличаш на омар във чушкопек!
От кой ги криеш тез' мустаци?
И що си гола - дибидюс!?
Не слушай, всички са простаци!
Завиждат, просто нямат вкус!
Ушите ли? - извити са, стърчат
от ластика добре са посинели.
Не гледат тях, не ти личат,
на други части са се спрели.
Да, знам, че маската е нова!
Да, чувам, че пръхтиш кат' кон!
Махни я! И без туй си чисто гола!
Ще бъдеш с лятото в синхрон...