Тополата стара не шуми, а ридае
издигнала клони и стройна снага,
с устни по мене любов ли чертаеш,
или жадно ме пиеш на глътки така.
Моста преминал на тихи мечтания,
почти изкачил връх Еверест,
дар подаряваш ми мъжко признание,
страст, претворена в цветен цъфтеж.
Светулчина нежност в замяна ти давам,
света пропътувала на птичи криле,
пред тебе и Него смирено признавам...
Обичам те, мое побеляло момче!
© Валка Все права защищены