Срещнах те в онзи хубав миг
и сърцето свое аз ти подарих.
Ако нараниш го знай - ще ме боли
и няма да може да ти прости.
Позволи ми душата твоя да обикна
и омразата към любовта вече да отритна.
Искам с тебе всеки миг да споделя
и душата своя да ти даря.
Ти си ми всичко,
мое щастие, за мен едничко.
Кръвта тече, сърцето пулсира,
единствено ти даваш ми сила.
Намерих те и няма да те пусна,
а пред тебе всичко ще споделя, ще се отпусна.
Застани до мен и докосни ме,
не говори, не казвай нищо,
а просто силно прегърни ме.
Това прави ме щастлива,
а мисълта за теб държи ме вечно жива.
© Теодора Делиева Все права защищены