Център за социална рехабилитация и интеграция
с. Дълбок дол, общ. Троян
Виктория Денчева Великова Род. 26 06 1992 Карнобат
Обичам да гледам света през книгите.
Съавтор и редактор - ТодорТрайчцев
МОЕ СЛЪНЧИЦЕ
Слънчице мое най-топло е тя
грее за мен нощ и ден
Сутрин се спира на мойта врата
Вечер си тръгва с песен
Тихо след нея отварям врата
Гледам как радостна тича
Дълго ù махам в мрака с ръка
Знам че и тя ме обича
Ангелче мое ела тук до мен
Дай ми сили и аз да политна
Да достигна върха от теб озарен
До мечтите си с тебе да стигна
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Все права защищены