По устните ми остават следи,
няма как да бъдат пропуснати...
Всеки дъх е подпис,
а чувствата - пуснах ги...
По устните ми остават следи,
няма как да бъдат откъснати...
Дай една цигара!
След "моето", моите свърших ги...
© Йордан Ботев Все права защищены