Искам да те виждам всеки ден,
искам винаги да си до мен,
да се опра на твойто топло рамо,
да бъда с тебе искам само.
Радостите с теб ще споделя,
болката със теб ще утеша,
нужна ми е твойта топлота,
пламъкът горещ на любовта.
Не искам аз да съм сама,
да страда моята душа,
подай ми своята ръка
и нека да ни свързва любовта.
Искам с тебе да живея,
искам с теб да остарея,
бъди ти винаги щастлив,
усмихнат, весел, здрав и жив.
Бъди какъвто бил си досега
и аз ще те обичам все така,
безценното богатство си ми ти,
магията и моите мечти.
© ПЕНКА КАМБУРОВА Все права защищены