Ти си до мене - лятна вълна
открила ме самотна и тиха
в кървящата далечна есен.
Ти си до мене - и твоите устни
ме галят с морския бриз,
навлизащ дълбоко и нежно.
Ти си до мене - бисери сини
в душата ми светят
от онези софийски алеи.
Ти си до мене...
Навън е обагрила есен,
но лятото е в стаята нощем,
щом заспивам до тебе.
© Есенен блян Все права защищены