Видях го в очите ти днес,
в ръцете, в думи неотронени,
в непроменения копнеж,
с който по улиците някога ме гонеше.
Видях го и не вярвам друго.
До теб откривам въздух, свобода.
До теб няма усещане излъгано.
До теб съм аз, със главно А.
Видях го и чуждите думи,
няма да могат да ме разубедят.
А нека изглеждам им безумна.
Знам, чувстваш същото сега.
Видях го и някакво разстояние
няма да може въобще да ни спре.
И пак ще бъдем, незаменимо желание.
Видях го. Ти си моето момче.
13.09.2015г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева Все права защищены