Моето щастие си ти!
Не разбираш ли, че моето щастие си ти,
че в теб намирам смисъла за утрешния ден,
не вярваш ми, нали? - А как да го докажа?
Опитах с всички начини да ти покажа,
и с думи, и с действия дори,
но защо усещам, че съм неразбрана,
повярвай ми "Моето щастие си ти !"
Не ме отблъсквай, аз те моля,
имам нужда от твойте приятелски очи,
живеем в свят студен и мрачен
и радостта единствена за мен си ти!
С надежда ставам всяка сутрин,
че ще мога да те чуя и видя аз,
и когато туй не стане, вярвай ми,
дълго плача нощем пак,
защото "Моето щастие си ти - МИО"
© Полина Томова Все права защищены