Времето най-после се оправи,
стига вече, лошото нека ни забрави,
от слънцето дойде ми настроение,
за капак - и малко вдъхновение.
Да ви пиша пак дошло ми е време,
въпреки че на някого хич не му дреме,
а аз тъй силно се вълнувам,
изпълнен с живот, весело танцувам.
На какво ли заприлича музата моя,
иде ми да хвана пътя зад завоя,
но стига глупости съм писал,
да ви питам:как сте? - има ли смисъл!
© Илия Левков Все права защищены