Моето внуче
Много е добричко
внучето ми мило.
Там нейде в сърцето
любовта е скрило.
Обича то живота,
цветя и пойни птички.
Много обич дава
на мама, тате, всички.
А пък мен ме учи
на компютър да боравя.
С радостта на баба
щедро ме дарява…
© Лилия Нейкова Все права защищены