20 апр. 2010 г., 22:33

Мога 

  Поэзия
675 0 1

Мога да направя много неща,
за които на никого няма да му пука,


мога да целуна хиляди устни,
които после няма да помня.


Мога да обера магазин,
да нарисувам картина,
да бъда пиян в два през нощта

без основателна причина,


да създавам контакти,
да руша пясъчни замъци.

 

Мога да правя толкова много неща,


дяволски неща,


красиви неща,


жалки неща.
   
Не, мога да правя толкова малко неща,

като това - да гледам в очите ти, без да ми се доплаче.
 

Мога да умра.

© Димо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??