Мога ли да те обичам вечно?
Да шепна всяка сутрин твойто име...
Ти да молиш: "Погали ме нежно..."...
И накрая да ми кажеш: "С тебе отведи ме".
Позволи ми да те имам вечно!
Остани в моята душа!
Остани завинаги в сърцето!
Остани, въпреки страха...
И ти ли ще си тръгнеш някой ден?
Отново ли е пречка любовта ми?
И ти ли се страхуваш от чувствата в мен?
Отново ли е пречка и страстта ми?
Мога ли да те обичам вечно?
Даже да не подозираш за това?!
За да запазя любовта ни вечна...
Да останеш с мен, въпреки страха...
И когато вече теб те няма,
да те нося в сърцето до смъртта.
И когато изтече последната сълза,
зедно с теб да полетим към вечността...
© Ники Все права защищены
И в Отвъда - може би се казва Вечност...!Докосна ме тоя стих!
Поздрави, Ники!