27 окт. 2019 г., 15:25

Мои босоноги, топли лета 

  Поэзия » Другая
589 0 3

Мои босоноги, топли лета,
чувам как тичате още след мене.
Отново е лято, но ето сега
е лято, което е много студено.

 

И ме учи дъждът му как да мълча.
Как да завързвам смехът ви на възел,
мои босоноги, топли лета.
А как ухаехте само... на бъдеще.

© Кольо Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??