Мои
мъже...
Мои
влюбени ангели,
които ме чакахте...
Мои
несбъднати мечти...
Мои
сънища недосънувани...
Мои
приятели...
Мои
пътища неизвървяни...
Мои
чувства неизживяни...
Мои
самотни гари...
Мои
изгубени влакове
в живота ми,
които никога няма
да срещна отново...
Мои
пристанища тихи,
които ме чакахте
и които
останахте сами...
Защото
аз предпочетох
откритото море
с житейските бури...
Аз никога няма
да ви забравя...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Все права защищены