Пътувам аз наяве и насън
Към Шумен и Стара Загора.
Виждам море, планини и гори,
Отивам при любими хора.
Карантина или не,
вие сте в моето сърце,
за вас копнея,
на живо с вас да лудея.
В моите сънища цветни, приветливи и диви
скука няма,
танцувам наяве по пижама
и веселбата е голяма.
© Жанет Георгиева Все права защищены