Ще чакам да се влюбиш в мен
А аз ще ти мълча
Ще крещиш в лицето ми
А аз ще ти мълча
Ще бъда твоя кошмар през деня и през нощта
А ти ще ми казваш "Ти си моят живот"
Ще се впия в кожата ти като пиявица
И бавно ще те унищожа
О, не, не мой Ромео
Не си отивай още оттук
Плачи, плачи тази вечер
Защото утре ще си тръгнеш
© Мъченик на Изкуството Все права защищены