Може би така е по-добре,
може би камбана няма...
Може би дивото зове...
Може би тепърва падам в яма...
Може би сега пропадаме,
може би тепърва предстои.
Може би сега ще бягам,
може би ще кимна със сълзи...
Грешка може би това...
Грешка, но изглежда смешно...
„Грешка!" - смее се света...
... но да грешиш е тъй човешко!
© Надя Стоянова Все права защищены
да се прощава е Божествено!!!
Поздрави за хубавия стих!