8 авг. 2012 г., 17:32

Може би... 

  Поэзия » Любовная
600 0 0

Може би ще се влюбя отново.

И сърцето ми пак приказно ще трепка

в унисон с твойто…

Може би ще творя отново.

Пръстите ми трескаво ще шепнат

старите слова наново…

Може би ще простя отново.

И ти ще считаш, че всяко нещо

можеш да си вземеш наготово…

Може би ще забравя отново.

Мислите ми ще престанат

да се блъскат в празното ми слово…

Може би ще се прегърна отново.

И търсенето ми ще завърши, преоткривайки

желанието си за нещо ново…

Може би?… Отново?…

Край? Или начало ново?…

© Цвети Димчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??