Може би някой ден ще се сетиш за мен -
скъпа и близка позната.
Тогава ме галеше с нежност – сатен
и бях на обич богата.
Може би някой ден ще се сетиш за мен -
за сладки Райски минути.
На ласки бе покóрен тогава, пленени
устни мълвяха обети.
Може би някой ден ще се сетиш за мен -
сърце на тебе отдадох,
а ти "свободата" избра. Днес променен,
молиш ме... Обич зазидах!
© Петя Кръстева Все права защищены