6 апр. 2012 г., 00:01

Може ли? 

  Поэзия » Любовная
689 0 1

Може ли да се опишат с думи

тези чувства помежду ни?

Може ли да кажа с глас,

че за тебе мисля всеки час?

Може ли да ти покажа как

успя да преобърнеш моя свят?

Мога аз да те обичам,

без изобщо да отричам.

Но не мога миг без теб,

чрез тебе гледам аз напред.

Чувствата си ще разкрия,

от никого няма да ги крия.

В прегръдките ти ще се сгрея

и така ще оцелея!

© Елвира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??