9 июн. 2007 г., 22:46

Молба 

  Поэзия
610 0 7

Изцели ме, магьоснико,

от моята лудост -

все да страдам по тебе безумно.

Да не виждам очите ти кладенчови

и покорно във тях да се давя.

Да не гасна по тази усмивка

и да тръгвам, щом тя ме повика,

и гласа ти, когато ме мами

да не чувам, а тук да остана.

Забрани на прегръдката твоя

да ми взема съня и покоя,

на гласа ти да ме опива...

Ако не - направи ме щастлива!

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??