Животът ми е кръстопът
на вечното съмнение.
Душата е конфликт
безкрайно стълкновение!
Не мога вече да се боря
във моята борба.
Не искам с теб да споря
и нямам сили за това.
Защо илюзии създаваш
и със надежди ме крепиш,
а после ми се подиграваш
и мигом ги рушиш.
Не зная Кой си и къде си,
но търся твойта светлина
и моля те горещо:
Кажи ми ти сега
и дай ми откровение,
за твойто свято намерение
и моята съдба.
© Милен Личков Все права защищены